Necktie Encyclopedia

A na-ejikarị ya eme ihe na suut, ọ bụkwa ihe eji eji akwa akwa maka ndị mmadụ (karịsịa ndị nwoke) na alụmdi na nwunye na ndụ kwa ụbọchị.N'ihe gbasara mmekọrịta mmadụ na ibe ya, a ga-eji uwe na-eyi uwe, ogologo ya kwesịrị ịdị ogologo ka eriri eriri.Ọ bụrụ na ị na-eyi uwe mwụda ma ọ bụ sweta, a ga-edobe eriri ahụ n'azụ ha, a na-ejikarị eriri eriri ahụ mee n'etiti bọtịnụ nke anọ na nke ise nke uwe elu ahụ.

Nke a bụ ụfọdụ mkpokọta tii a na-ahụkarị

1. A na-ahazi usoro nhazi nke ọma maka ndị ọrụ na-acha ọcha.Ihe mejupụtara ya bụ ntụpọ ebighi ebi, twills na plaid.Ngwa ahụ mara mma ma maa mma.

2. Usoro uwe mgbede usoro a na-etinye uche pụrụ iche na mmetụta fluorescent na tie.N'elu okirikiri dị omimi, ahịrị crisscross nke longitude na latitude ma ọ bụ ebe ndị na-egbuke egbuke dị ka kpakpando na-enwu ma juputara na ụtọ kpakpando.

3. Usoro ntụrụndụ dị jụụ na nke nkịtị, na ihe ịchọ mma nke necktie na-ekpuchi mkpa nke ụkpụrụ omume.Ya mere, katuunu nwa bebi okooko osisi, odide na na nwekwara rịgoro na tie, akpan-eji na T-uwe elu, nkịtị uwe collocation.

4. The ikwubiga okwu ókè na agba na grotesque nakawa etu esi nke trendy usoro na-ekpughe deviant ikpe nke usoro n'ebe nile na-aghọ anụ ụlọ na-achụ site avant-garde ndị mmadụ.Acha uhie uhie, indigo na tile odo bụ agba ọkọlọtọ.A haziri ya nke ọma maka ndị ikom na-eyi uwe iju na
ihe ịchọ mma .


Oge nzipu: Sep-19-2020